En till omgång av vår högskolekurs!

Det blir en till omgång av högskolekursen i normkritik för pedagoger på 7,5 poäng  som vi och Mångkulturellt centrum ger i samarbete med Södertörns högskola.

 

”Jag hoppas att kursen kommer bli ett fast inslag som fortbildning för pedagoger för den har verkligen varit bra!”

 

 

”Tydliga trygga, kompetenta och kunniga ledare av kursen.”

 

 

”Att få exempel och teorier bakom olika strukturer som riskerar att begränsa olika grupper och individer.”

 

 

”Konkreta övningar att göra med elever och föräldrar.”

 

Citat från utvärderingarna av pilotkursen våren 2016 som togs fram och genomfördes med finansiering från Länsstyrelsen i Stockholms län.

 

Denna vända av kursen är en beställningskurs från utbildningsförvaltningen i Stockholms stad, så platserna är reserverade för er som arbetar inom Stockholm stads skolor.

 

Arbetar du inom Stockholms stad? Maila oss på utbildning@mkcentrum.se för mer information eller prata med din rektor som kan lämna in skolans alla intresseanmälningar till utbildningsförvaltningen. Flera anmälningar har redan inkommit men eftersom kursen startar först i oktober finns det chans att anmäla sig även efter att höstterminen dragit igång. Vi återkommer med mer information i Augusti.

 

Spana gärna in kursplanen och se bilder från den första kursvändan här.

 

Arbetar du någon annanstans? Titta gärna på Mångkulturellt centrums utbildningstema Normkritik i praktiken som utgår från Lås Upps metoder och kan beställas när som helst som t.ex. en föreläsning, utbildningsdag eller en skräddarsydd process.

Följ oss på Facebook!

Kontakta oss

utbildning@mkcentrum.se

Anja Norell: 08-120 259 33
Marit Nygård: 08-120 259 34

Postadress:
Mångkulturellt Centrum, Lås Upp, 147 85 Tumba

Här finns vi

Besöksadress: Värdshusvägen 7, Fittja